Coaching kinderopvang op maat

Wij bieden coaching en trajectbegeleiding op maat aan.

We kijken samen naar de ingebrachte vraag vanuit de werksituatie waar iemand tegen aan loopt. Aan de hand van deze vraag zal er door En nu jij een coach/begeleidingsplan worden opgesteld. De frequentie en intensiviteit van de coaching/begeleiding zal gezamenlijk en op de behoefte vanuit de gecoachte worden afgestemd. Wanneer er interesse is in een verdieping van een onderwerp uit één van de trainingen die En nu jij! aanbiedt kan dit uiteraard ook.

Soms loop je ergens tegen aan of ervaar je een probleem in de communicatie met de ander. Je hebt misschien het idee dat anderen je niet altijd begrijpen of dat jij de ander niet begrijpt. Iedereen communiceert vanuit een eigen referentiekader. Continu ben je bezig in het contact met andere mensen, die op hun beurt weer hun eigen manier van communiceren meenemen uit hun referentiekader. We denken dat we duidelijk communiceren, maar is dit werkelijk zo? We overtuigen elkaar volop wat goed en niet goed zou zijn en horen onszelf vaak zeggen of denken dat de ander beter moet communiceren en vooral beter zou moet luisteren.

Methoden

En nu jij is mede geïnspireerd door de communicatiemethode van Thomas Gordon, de methodiek van Stephan R. Covey en de kernkwadrant van Daniel Ofman. Dit zie je ook terug in onze trainingen en manier van begeleiden. Het gedragsraam van Thomas Gordon helpt ons de keuze te maken bij wie het probleem ligt en wat voor vaardigheden je inzet. Het kijken naar eigen kwaliteiten en valkuilen helpen je hierin om succesvol met eigen leervragen om te gaan en de communicatie met de ander hierin te verbeteren. We kijken hierin wat de uitdaging is voor jou en richten ons hier samen op.

Naast individuele coaching of trajectbegeleiding kan er gekozen worden om met een kleine groep aan de slag te gaan door middel van intervisie waarbij individuele leervragen en de koppeling naar samenwerking centraal staat.

Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

De toekomst maken wij en vanaf vandaag maak jij het verschil!

Neem vrijblijvend contact op

Binnen En nu jij zijn wij als beleidsmedewerkers/coaches gekwalificeerd en staan geregistreerd in het personenregister zodat ze aan uw organisatie gekoppeld kunnen worden

De kosten zijn op basis van uren: €105,- per uur vrijgesteld van BTW.

Voor het afnemen van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach maken wij ook een offerte op maat afhankelijk van de wensen en omvang uren.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

Bekijk onze trainingen

Bekijk onze trainingen