Over ons

Wie zijn wij?

Trainingen kinderopvang En nu jij! is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Jacqueline Perotti en Ellen Bout.

Wie is Jacqueline?

Mijn naam is Jacqueline Perotti en ik ben mede eigenaar van En nu jij! Training, Coaching en Consultancy.

Ik ben een geboren en getogen Amsterdamse, getrouwd en moeder van 2 zonen, wonend in Landsmeer. Tijdens mijn studie HBO Pedagogiek in het jaar 2000 had ik 1 doel voor ogen en dat was vestigingsmanager worden van een kinderdagverblijf. Voorheen had ik al enige jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt en de laatste jaren als peuter en kleuterjuf op een basisschool. Het leek mij fantastisch om ervoor te kunnen zorgen dat wat ik dacht dat kinderen nodig hadden en recht op hebben te kunnen aansturen op grotere schaal.

Deze kans heb ik zeer zeker gekregen door te groeien in het bedrijf naar de functie van General manager en de organisatie samen met de medewerkers uit te bouwen naar 32 vestigingen.  Inmiddels mag ik mijn eigen visie uitdragen in onze eigen kinderopvangorganisatie En nu jij!

“Ik zie het glas half vol en nooit half leeg.”

Wie is Ellen?

Mijn naam is Ellen Bout, directeur van kinderopvang en trainingsbureau En nu jij. Samen met mijn man en 2 dochters (2014 en 2017) woon ik in Meppel. Ik ben o.a. afgestudeerd als (ortho)pedagoog, kindertherapeut, leerkracht MBO en communicatietrainer en al vanaf 2001 werkzaam in de kinderopvang. Hier ligt dan ook mijn passie.

Ik heb met veel plezier gewerkt als pedagogisch medewerker, trainer, leidinggevende, regiomanager, beleidsmedewerker, pedagogisch coach en operationeel manager. Vanuit diverse managementfuncties ben ik verantwoordelijk geweest voor meerdere locaties en het opzetten van nieuwe locaties in de kinderopvang. Als trainer en manager ben ik bezig geweest met het verhogen van de pedagogische kwaliteit in organisaties en weet ik inmiddels precies wat ik graag wil en wat niet. Ook heb ik al vele inspirerende reizen naar kinderopvanglocaties in het buitenland mogen maken. Genoeg ervaringen en kennis om te delen met anderen, hoe leuk is dat!

“Samen onze ervaringen delen met andere medewerkers in de Kinderopvang, geweldig toch?!.”

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

Bekijk onze trainingen

Bekijk onze trainingen